Drömmer du om att köpa ett hus i Grekland? Kontakta Elwira!

elwira kopa hus i grekland

Drömmer du om att köpa ett hus i Grekland? Eller en tomt där du kan bygga ditt drömhus? Då är du inte ensam om det! Vi själva gick i de tankarna sedan 2014 och för drygt ett år sedan fattade vi beslutet och investerade i en tomt i Nomitsi, i närheten av Stoupa i Mani (Peloponnesos).

Innan vi åkte iväg för att hitta vår egen drömplats så googlade vi en hel del. Kanske till och med mer än en del. De grekiska sajterna är tyvärr inte alls så googlevänliga och och vissa är inte heller trovärdiga.

Hus i Grekland

I vårt googlande hittade vi ganska fort Husigrekland.se. Vilken lycka! Trovärdig sida och relationsbyggande sajtägare. Från första mejlet och första telefonsamtalet kände vi oss trygga och rätt guidade i hela köpprocessen. Du kan gärna läsa hur det gick i “När du ska köpa tomt i Grekland”.

Vi lyckades att hitta hjälp för det vi letade efter och tacksamma över detta fortsatte vi att hålla kontakten och fördjupa relationen med Roland Jönsson som förmedlade både husköp och husuthyrning.

Allt började med “Din guide till Peloponnesos”

Längtan efter Peloponnesos ledde mig och Elias till sajten “Din guide till Peloponnesos” och tankar kring förmedling av paketresor i området. Och som Trissreklamen lärt oss: plötsligt händer det! Roland Jönsson kontaktade mig och Elias och erbjöd mig att ta över hans affärsverksamhet och husigrekland.se! Entreprenör som Roland är tog han beslut att satsa på en helt annat verksamhet, långt från Peloponnesos. Jag kunde inte säga nej, eller hur?

Elwira och Hus i Grekland

Fantastisk kul och mycket utvecklande arbetet framför mig och så himla roligt att hjälpa andra att hitta eget paradis i Grekland! Jag kommer att jobba som förmedlare för både husköp och husuthyrning samt vidareutveckla mitt och Elias koncept kring upplevelseresor.

res till peloponnesos
Det är min tur nu: vad bör du veta om du vill köpa hus eller tomt i Grekland? Satsa på dina drömmar: det är helt rätt läge att investera i sommarhus eller en tomt just nu då! Jag kommer framöver att kombinera min egen konsultverksamhet med Husigrekland.se så tveka inte att ställa frågor! En webbsida utvecklas och du kan även nå mig via Facebook

elwira tar över hus i grekland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.