Investera i Grekland: köp lägenhet i närheten till det vackra Nafplio!

Investera i Grekland: köp lägenhet i närheten till det vackra Nafplio!

Vill du köpa hus eller lägenhet i Grekland? Satsa på fastlandet och Peloponnesos: investera i objekt nära det vackra Nafplio! På vår systersida Husigrekland.se förmedlar vi objekt i Messinia men vi har många förfrågningar i hela regionen Peloponnesos. Därför letade vi efter betrodda partners som kan tillgodose andra önskemål. Det vackra Nafplio ligger högst på önskelistan och är även en favorit för grekerna själva som gärna åker dit över helgerna.

Kort om området

Nafplio (eller Nauplion) ligger vid Argoliska viken i nordöstra Peloponnesos och har drygt 15 000 invånare. Här kan du njuta av historiska vandringar på dagen och nattliv på kvällen samt njuta av segling. Det tar ca 2 timmar från Aten att ta sig hit med bil och det går även dagliga bussar från Aten, med andra ord, du kommer utan svårighet nå din semesterbostad.

Vi hjälper dig att hitta det du letar efter!

Vill du köpa hus i Nafplio? Klicka här. Objekt som du ser under länken är endast ett fåtal utvalda objekt och om du inte hittar vad du letar efter: mejla till Elwira eller ring till henne på 0046703247949 så guidar hon dig igenom hela processen (Om budgetplanering).

Varför investera i Grekland?

Detta skriver andra källor om investeringar i Grekland: Marknaden har sedan 2008 rasat med 50-60 % i vissa delar av Grekland, medan andra delar haft lägre värdeminskningar på kanske 25-35%. Senaste tiden är det stort sug efter korttidsuthyrningar nära kusterna från stora delar av Europa under juli-augusti månad.

Detta gör att marknaden stabiliserat sig sedan årsskiftet 2018 och i vissa områden har priserna börjat stiga igen. Så tiden för att investera är mycket bra (källa ett och källa två). Läs mer här och ta kontakt med oss om du har fler frågor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.