Elias Johnsson

Elias Johnsson din guide peloponnesosJag heter Elias och har fått det bästa av två världar då jag är hälften peloponnesisk (mamma) och hälften smålänning (pappa). Född i Aten men uppväxt i Småland och nu bosatt i Göteborg och sambo med Elwira.

För något år sedan bestämde jag mig för att visa Peloponnesos för Elwira så vi hyrde en bil och åkte runt hela halvön under en veckas tid. Sedan dess är vi helt sålda på Peloponnesos och nu har vi köpt en tomt utanför Stoupa i Mani som vi tänkte bygga på inom några år. Vill du kontakta mig via sociala medier så hittar du mig på Facebook och på LinkedIn.

Läs även: När du ska köpa tomt i Grekland, vår egen story

Sedan mars 2017 tar Elwira hand om Husigrekland.se: för dig som vill hyra, köpa eller bygga hus eller lägenhet i Grekland Peloponnesos, område Messinia. Inom kort planerar vi att i samarbete med mindre lokala grekiska entreprenörer kunna erbjuda olika typer av aktiviteter som: segling, yoga, cykelturer, kanot- eller walkingutflykter. Har du andra tips? Kontakta mig gärna via mejl.

Kanske lyckas vi till och med fresta er med matlagningskurser eller matresor inom regionen. Prenumerera på våra tips där aktuella samarbeten och paket kommer att redovisas.