Elwira Kotowska

Hej, Elwira här. Född i Warszawa, bosatt i Sverige sedan 1991 och sedan december 2017 är det Grekland och Mani som gäller. En humanist, kosmopolit, nyfiken projektledare och marknadsförare som respekterar andras sätt att tänka och vara. Stolt mamma, farmor och lycklig sambo med Elias.

Jobbar dagligen med olika typer av onlineprojekt (mer om det på min sida) och är aktiv på LinkedIn, Twitter och Instagram.

Sedan mars 2017 ansvarar jag även för utveckling och administration av Husigrekland.se: för dig som vill hyra, köpa eller bygga hus eller lägenhet  i Grekland Peloponnesos område Messinia.

Inom kort planerar vi att i samarbete med mindre lokala grekiska entreprenörer kunna erbjuda olika typer av aktiviteter i Peloponnesos som exempelvis: segling, yoga, cykelturer, kanot- eller walkingutflykter. Har du tips eller förslag? Kontakta mig via mejl!

Kanske lyckas vi till och med fresta er med matlagningskurser eller matresor inom regionen. Prenumerera på våra tips där aktuella samarbeten och paket kommer att redovisas.