Bo på hotell

Njut mer av Peloponnesos och välj att bo på mindre familjehotell nära havet. Vi är alla olika och du kanske gillar lyxhotell men vi vill rekommendera dig att bo på mindre familjehotell nära havet. Greker är familjära, pratsamma och gästvänliga. Prata med de du möter, vem vet du kanske hittar vänner för livet? Som Sokrates sade: ”Ett liv utan diskussion är ovärdigt människan”. Kanske vill i i förväg träna lite grekiska?

Välj att bo på Peloponnesos på mindre familjehotell

Om du vill åka runt i Peloponnesos, se alla sevärdheter och bo på lite olika platser kan det vara bra att ha förbokat. Det är av någon märklig anledning oftast fullbelagt på hotellen under juli och augusti . Kom ihåg att augusti är grekernas semestermånad och då är det extra svårt att hitta lediga rum.

När vi eller vår släkt, eller bekanta åkt ner bokar vi helst mindre familjehotell nära havet och med balkong. De mindre familjehotellen är oftast lite mer flexibla för önskemål på plats. Inkluderad frukost brukar vi undvika då den inte är i närheten av vad vi Skandinaver, Tyskar eller Österrikare gillar.

Vi köper hellre färskt bröd på något bageri och pålägg samt frukt och grönt och det är här balkongen med havsutsikt kommer väl till pass.

Enligt Aristoteles: ”Alla människor har av naturen ett begär att få veta”. Jaap, vi håller med och återkommer inom kort med tips på våra favorithotell. Vill du ställa frågor eller har du egna tips kontakta oss gärna!