Hyr din egen studio

Koppla av och hyr din egen studio i Peloponnesos. Långt ifrån massturismens dominans hittar du många platser som kan erbjuda avkoppling: nästan orörda stränder, små byar och lokalproducerad mat.

Självständighet och avkoppling

Att resa på egen hand blir alltmer populärt visar Skyscanner undersökning från 2016. Majoriteten, 68 procent, av de som inte redan har rest iväg ensamma är positiva till att semestra på egen hand. Självständighet, avkoppling och att lära känna nya människor är de främsta incitamenten – åtta procent uppger att de har rest ensamma i syfte att hitta sig själv. Du kan hyra en lägenhet eller en hel villa och förhandlar du lite med ägaren så kan du få ett riktigt bra pris på din boende.

Hyr din egen studio i Peloponnesos och dela kostnaden med flera

När man reser själv är det viktigt att göra sin research eftersom det ofta kan bli dyrt när man inte delar kostnaderna med någon annan. 

Inom kort planerar vi att i samarbete med mindre lokala grekiska entreprenörer kunna erbjuda olika typer av kortare eller längre vistelse i Peloponnesos där uthyrning av boende (egen studio eller hus) även innebär en möjlighet till deltagande i olika typer av aktiviteter. Kolla gärna på länken till aktiviteter här.

Hitta boende

Från februari 2017 tog vi över webbsida och affärsverksamhet för Husigrekland.se. Kolla gärna på våra hyresobjekt .