Res, bo och upplev- din guide till Peloponnesos

”Resan är som ett spel. Det blir alltid vinster och förluster och mest från ett oväntat håll”.
Peloponnesos: res, bo och upplev den natursköna halvön!

Välkommen till guide till Peloponnesos: res, bo och upplev! Den skyldige till citatet ovan är Johann Wolfgang von Goethe. Och som mästaren skriver: en resa kan leda till många oväntade beslut. Det är svårt att förbli oberörd av den lugna skönheten som man kan uppleva på Peloponnesos och efter vår (Elwiras och Elias) egen bilresa genom denna vackra ö (halvö) tog vi ett beslut.

 

Ett beslut att köpa en tomt. Strax utanför Stoupa i Mani hittade vi vår egen plats och där tänker vi bygga ett hus inom några år. Vi gjorde en karta för er som vill planera er semester i Peloponnesos och vi tar gärna emot era egna tips, kontakta oss gärna!

Är du nyfiken på vår egen story? Kul! Allt började med en bilsemester, sedan massor med timmar för budgeträknande och därefter började vi leta efter vår egen plats på Peloponnesos, läs mer här.

Sedan december 2017 bor vi större delen av året i Grekland och utvecklar konceptet Husigrekland.se: hitta ditt drömboende och din drömsemester på Peloponnesos. Vi samarbetar med betrodda lokala grekiska entreprenörer och kan erbjuda dig olika uthyrningsobjekt, se hyresobjekt på Husigrekland.se. Vi hittade även en hel del lokala eventarrangörer, se aktuella erbjudande på Husigrekland.seHittar du inte vad du letar efter? Kanske vill du gifta dig eller anordna ett semester för bokklubben? Mejla till Elwira och berätta vad är du ute efter.

Går du själv i investerings- eller köptankar? Kolla våra objekt till salu på Husigrekland.se.

Låt oss guida dig genom Peloponnesos, vem vet hur din egen resa slutar? Vi kan börja med ”Om Peloponnesos”, är du med oss? Då kör vi!