Res, bo och upplev- din guide till Peloponnesos

”Resan är som ett spel. Det blir alltid vinster och förluster och mest från ett oväntat håll”.
Peloponnesos: res, bo och upplev den natursköna halvön!

Välkommen till guide till Peloponnesos: res, bo och upplev! Den skyldige till citatet ovan är Johann Wolfgang von Goethe. Och som mästaren skriver: en resa kan leda till många oväntade beslut. Det är svårt att förbli oberörd av den lugna skönheten som man kan uppleva på Peloponnesos och efter vår (Elwiras och Elias) egen bilresa genom denna vackra ö (halvö) tog vi ett beslut.

 

Ett beslut att köpa en tomt. Strax utanför Stoupa i Mani hittade vi vår egen plats och där tänker vi bygga ett hus inom några år. Vi gjorde en karta för er som vill planera er semester i Peloponnesos och vi tar gärna emot era egna tips, kontakta oss gärna! Går du själv i köptankar? Kolla våra objekt till salu på Husigrekland.se.

Läs även: När du ska köpa ett hus eller tomt i Grekland: vår egen story
Drömmer du om att köpa ett hus eller lägenhet i Grekland? Kontakta Elwira!

Inom kort planerar vi att i samarbete med mindre lokala grekiska entreprenörer kunna erbjuda olika typer av kortare eller längre vistelse i Peloponnesos där uthyrning av boende även innebär en möjlighet till deltagande i olika typer av aktiviteter. Exempelvis: segling för nybörjare, yoga för erfarna och/eller ny invigda, cykelturer och kortare kanot- eller walkingutflykter.

Kanske lyckas vi till och med fresta er med matlagningskurser eller matresor inom regionen. Prenumerera på våra tips där aktuella samarbeten och paket kommer att redovisas. Vill du hitta ett boende i Peloponnesos? Se våra hyresobjekt på Husigrekland.se.

Låt oss guida dig genom Peloponnesos, vem vet hur din egen resa slutar? Vi kan börja med ”Om Peloponnesos”, är du med oss? Då kör vi!