Semester Grekland Peloponnesos? Se vår lista med sandstränder!

Planerar du semester i Grekland och Peloponnesos och vill hitta gyllene sandstränder? Kolla närmare på vår lista med stränder på fastlandet i området Messinia!

Sydvästra Peloponnesos – Grekiska Solkusten

Sydvästra Peloponnesos är allt mer populärt bland turisterna och det är inte svårt att förstå varför: här hittar du Greklands finaste klimat sommar och vinter. Under sommaren fläktar havet runt halvön, och på vintern är det mildare här än någon annanstans i Grekland.

Beach GIF - Find & Share on GIPHY

Sandstränder på Peloponnesos

Det finns en del sandstränder på Peloponnesos som är kända och välbesökta, bland annat: Zagastranden i Koroni eller Kalogria Beach i Stoupa. Kom dock ihåg att urvalet av fina sandstränder är nästan helt obegränsat här! Det är här i Messinia området som du kan hitta orörda vikar och vara helt själv med din egen upplevelse och hitta icke ”döpta” ställen som väntar på att bli upptäckta.

Se Husigrekland.se kartan med sandstränder (i alfabetisk ordning) som du hittar i närheten av Kalamata (klicka på solparasoller för att se beskrivning) och tipsa oss gärna om dina egna platser:

Är du intresserad av att köpa sommarhus i området eller hyra ett boende? Besök gärna vår systersida: Husigrekland.se.

res till Peloponnesos med bus från Aten tips

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.