Upptäck yoga, pilates och zen center i Peloponnesos, Grekland. Boende

Yoga, pilates och zen center “Zen Rocks Mani” i Peloponnesos, Grekland är en tillflyktsort för dig som vill hitta balans och återhämtning. Anläggningen slutfördes sommaren 2017 och kombinerar berg, havet, olivlundar och stenar på ett unikt sätt.

Allt är i perfekt kombination med naturen och du känner dig som hemma: en plats med en ultimat utsikt medan du söker den ultimata sanningen! Husen har en genomgående utmärkt design och hög kvalité: varje detalj utstrålar kärlek och omtanke.

Husen: villa Esther och villa Athena

För närvarande finns 2 hus för boende på Zen Rocks: villa Esther och villa Athena. Båda är tvåvåningshus med 2 dubbelrum och ett trippelrum.

Alla rum har eget badrum med badkar och dusch. I båda husen finns ett stort gemensamt kök fullt möblerat och utrustat där du kan fixa ditt te, kaffe eller liknande. Alla rum har utsikt mot havet och generös balkong/patio och i båda husen finns bekväma garderobsutrymmen för väskor, skor och kläder.

  • Dubbelrum (20 kvm) har 2 enkla sängar, köksgeråd och minibar
  • Trippelrum (25 kvm) har 2 enkla sängar, bäddsoffa, matplats och minibar

Tränings- och meditationslokaler

Tränings- och meditation lokaler är utomhus på de stora verandorna med fantastisk utsikt och perfekt tystnad och på ett generöst yogadäck som finns i anknytning till huset med massagebehandlingar.

yoga center greklandYogamattor och meditation kuddar, bälten och block kommer att tillhandahållas.

Maten

Ekologiska hemlagade, vegetariska och/eller veganska måltider kan beredas enligt dina behov och önskemål. I matlagningen används lokala säsongsbetonade grönsaker och frukter odlade i Zen Rocks egna eller angränsande trädgårdar.

yoga pilates zen center peloponnesos greklandFärsk getmjölk, dagliga ägg och handplockad färsk frukt kan läggas till i din meny. Allt förberedas med egen ekologisk olivolja.

Vad ska du ha med dig, vad ska du lämna hemma

  • Saker att ta med: Baddräkt, strandhanddukar, solskydd, solhatt, solglasögon, hikingskor, inomhusskor, badtofflor, myggmedel, anteckningsblock för att skriva information, ficklampa.
  • Saker att lämna hemma: icke-väsentlig elektronik, fest- eller finkläder, överflödiga prylar.

träna yoga pilates zen grekland peloponnesos

Tillbaka till konceptbeskrivning och schema för 2018

Vill du vara uppdaterad om datum för kurser i 2019?

Skulle du inte hitta ett datum som passar dig just nu och vill vara informerad om datum för kurser och yogaevents i 2019, mejla till Elwira och ange i ämnesområdet: Zen Rocks 2019.

Är du själv yogalärare och skulle vilja lägga upp dina egna kurser för egna studenter i Grekland?

Elwira tar ansvar för Zen Rocks samarbeten och kontakter för Sverige. Skulle du önska dig att genomföra kurser med dina egna studenter i soliga Grekland och Mani? Eller har du andra tankar kring samarbeten? Mejla till Elwira och ange i ämnesområdet: Zen Rocks Future.