Varför Sepeloponnesos.se inte längre kommer att uppdateras

se peloponnesos guide Peloponnesos Grekland

elwira kop hus grekland peloponnesosHej på dig som hälsar på Sepeloponnesos.se! Sidan kommer inte längre uppdateras och om du är nyfiken på Peloponnesos och vill semestra här eller om du vill köpa ett boende så välkomnar vi dig till bloggen och sidan Husigrekland.se.

På Husigrekland.se bloggen hittar du flera artiklar om Peloponnesos, Grekland i övrigt, Flytta till Grekland tips och intervjuer och så klart tips för dig som vill köpa ett hus i Grekland. Anledningen att vi slutar med publiceringen på Sepeloponnesos.se är arbetsöverbelastning. Jag, Elwira tar hand om fyra webbsidor (Husigrekland.se, Houseinpeloponnese.com och Domwgrecji.pl samt min egen fotosida: Nikon, Photography, Greece, Sweden. Sedan lanseringen av Sepeloponnese.se började jag också jobba med Husigrekland sida på Facebook och Husigrekland Instagram kontot. Så jag hoppas att du förstår varför jag tog beslutet att inte publicera flera texter här och att du vill följa oss på någon av de andra kontona eller webbsidorna.

Jag väljer att behålla all publicerad information ett tag till och du kan så klart alltid mejla till Elias eller mig från våra kontaktadresser och vi kommer alltid att svara, så gott vi kan, på alla dina funderingar kring Peloponnesos. Vi byggde klart vårt hus i Nomitsi och bor där under en stor del av året.

Detta året, dvs 2020 har vi även, för första gången, själva plockat våra oliver och, igen för första gången, gjort egna Kalamataoliver.

Tack alla ni som hälsade på oss här, ta hand om er och, om ni ännu inte tagit er till Peloponnesos ännu, planera 2021: det är en helt magisk halvö!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.