Om du vill hitta balansen: yoga, pilates och zen på Peloponnesos i Grekland

kurser yoga pilates zen grekland peloponnesos

För dig som villa hitta balansen: boka en veckas kurs med yoga, pilates eller zen i Peloponnesos i Grekland. Yoga, pilates och zen center “Zen Rocks Mani” i Peloponnesos är en tillflyktsort för dig som vill hitta balans och återhämtning.

Kombinera din semester i Peloponnesos med yoga och släpp alla måsten för en stund! En avslappnad grekisk livsstil, det underbara klimatet, professionell vägledning och gemenskap med andra yogisar! Namaste på dig och mig 🙂 .

yoga pilates zen grekland peloponnesos

“Zen Rocks”: When you are ready for POSITIVE CHANGE, your life will CHANGE POSITIVELY!

Bakom konceptet står Vivi Letsou, en visionär och förespråkare av positiv förändring, Vivi har under de senaste 20 åren kombinerat Yoga och Zen i sitt privatliv: från filmindustri i Kalifornien till ägare av NYSY Academy for Yoga och Pilates samt Avocado Vegetarian Café i Aten. Allt vad hon gör främjar en hälsosam livsstil och empati för medmänniskan.

yoga pilates zen grekland peloponnesosEfter över tio år av framgångsrikt entreprenörskap i Aten valde hon och hennes man Eraj att satsa på nästa dröm: Zen Rocks: ett fantastiskt vackert retreatcenter i Mani, Peloponnesos.

Centret är dedikerat till att återuppbygga balansen med hjälp av kurser i zen, yoga, meditation, pilates och meningsfull kost. Kurserna genomförs av Vivi och/eller hennes inbjudna kollegor.

Förutom att delta i kurserna kan du njuta av det vackra oförstörda Peloponnesos, bada i det kristallklara Medelhavet, vandra, besöka närliggande charmiga byar och bysantinska kyrkor.

All mat som du blir serverad och deltar i för att tillaga baseras på färska lokala ingredienser och egen ekologisk olivolja.

Du kan också på platsen boka massage och individuell fördjupning i meditation eller yoga. Allt för att du ska återskapa din balans och ditt välbefinnande!

yoga pilates zen grekland peloponnesos

Återhämtning, balans och välbefinnande schema 2018

Alla kan yoga och meditera! Yoga handlar varken om prestation, perfektion eller flexibilitet, utan om att hitta harmoni i kropp och själ. Släpp en stressig vardag och satsa på att åka bort för att komma närmare sig själv.

Att komma och bo på Zen Rocks Center

Zen Rocks anläggning ligger ca 30 minuter bilresa söder om Kalamata, i en lugn olivlund, på toppen av ett berg och med fantastiskt utsikt över Medelhavet. Mer detaljerad beskrivning av boende hittar du under länken här. Närmaste stränder till Zen Rocks är Kitries, ca 6-8 minuter med bil och den anrika strandbyn Kardamyli når du på 20 minuters bilresa.

yoga pilates zen grekland peloponnesos

Du kan komma till Zen Rock från Kalamata flygplats (direktflyg från Stockholm till mitten av november). Räkna med cirka 40 minuter bilresa från flygplatsen. Om du väljer du att flyga till Aten behöver du räkna med ca 3 timmars bilresa på en bekväm motorväg.

Bokningsvillkor

Vid bokning gäller förskottsbetalning via banköverföring eller Paypal. Avbokning kan ske upp 30 dagar före ankomsten. Men fram till dag 15 innan ankomsten kan man eventuellt byta mot annan behandling/aktivitet.

Transfer från Kalamata

Med Zen Rocks Van: För 7 (eller flera) personer 20 euro per person, för en person 40 Euro. Med Taxi: cirka 55 – 60 Euro.

Frågor och kontakt

Kontakta Elwira via mejl eller telefon 0046- 703 247 949 om du vill boka någon av kurserna, transfer, hyrbil eller längre vistelse före/efter kurserna.

Vill du vara uppdaterad om datum för kurser i 2019?

Skulle du inte hitta ett datum som passar dig just nu och vill vara informerad om datum för kurser och yogaevents i 2019, mejla till Elwira och ange i ämnesområdet: Zen Rocks 2019.

Är du själv yogalärare och skulle vilja lägga upp dina egna kurser för egna studenter i Grekland?

Elwira tar ansvar för Zen Rocks samarbeten och kontakter för Sverige. Skulle du önska dig att genomföra kurser med dina egna studenter i soliga Grekland och Mani? Eller har du andra tankar kring samarbeten? Mejla till Elwira och ange i ämnesområdet: Zen Rocks Future.

Är det bättre att bo i Grekland eller i Sverige Elwira funderar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.